Tags

,

Ingatlah Diriku- chandra ft sheila majid-

Sejujurnya diriku tak ingin kehilanganmu
Aku masih sayang padamu
Namun bila dirimu tak lagi memerlukanku
Cukup sampai disini
Hingga kini bersama lagi

Reff:
Ingatkah diriku yang pernah
Ada disampingmu
Ada diwaktumu
Ada dihatimu
Kuingat dirimu yang pernah
Hadir disampingku
Temani waktuku
Temani hatiku

Sejujurnya diriku tak ingin kehilanganmu
Aku sangat sayang padamu
Namun entah mengapa perpisahan ini mencambukku
Semoga kita bersama lagi

Back to Reff:

Cinta adalah kenangan manisku bersama dirimu

…..

uhukk uhukkk…… đŸ˜‰ sekadar lagu selingan jer yer…jangan nak fikir bukan2 ek….. đŸ˜› ni sebab tengok drama malam tadi la ni….hehehh… (bukan buat assignment tp duk tengok tv jer kejenyer…ahakssssssss….)

….

hemmm….hidup ni banyak betul ‘teka-teki’….banyak betul ‘permainan’….ahhhhh kalau diberi pilihan, aku lebih sanggup memerah otak menyelesaikan permasalahan Sudoku berbuku-buku daripada diberatkan dengan ‘game’ kehidupan…..hemmmm……aku rasa sepanjang hidup ni, dah banyak ‘game’ jgk la aku terlibat n macam2 ‘jenis’ ada….yang simple ala2 dam ular sampai la yg memeningkan kepala ala-ala chess…..uhukkk uhukkk…. well, kalau ada orang yang hidup dia ‘ok’ jer 24jam adoyaiiii boring jgk kan….hehehhh….

bila dah beberapa hari di kelilingi oleh ibu-ibu ni, serba sedikit aku dapat ‘faham’ jugak la beberapa perkara kan…hemmm….banyak jgk info2 yg masuk dlm kepala ni….aku mendengar, aku memerhati, aku bertanya, aku cuba memahami…..aku kagum pada pasangan suami isteri yang sanggup berkorban, betapa cintanyaaaa….hemmmm….buat aku kagum jap…..serius banyak panorama la yang dapat disaksikan….bukan la aku kata yang lain tu tak cukup cinta, aku pasti yang lain2 tu pun cinta mereka utuh n kukuh jugak cuma tentu ada alasan tersendiri dan aku tak berkesempatan saksikan or tahu cerita mereka…entah2 lagi hebat drpd yg aku tahu kan….aku sekadar tumpang gembira dan tersenyum fikirkan gelagat sorang demi sorang…heheh…..so sweet…… đŸ˜‰ moga berkekalan n bahagia selamanya untuk mereka2 semua……

…..

(ok la….tipu la kalau kata aku takde sekuman cemburu pun dlm hati ni kan…. đŸ˜› …..ada la sikit….sebab tu la aku story kat sini coz org keliling aku semua ada ‘tempat bercerita’ so takleh la nak kongsi perbincangan pandangan or pendapat aku dgn diorang sbb masing2 ‘busy’ n aku pun taknak ganggu sangat dgn cerita aku yg remeh-temeh jer kan….alamak ada bunyi mcm cemburu lg ke ek?ishhh2….takde la…..tercuit sikit jer….berkongsi dgn kawan2 dan berkongsi dgn ‘the other half’ tentu la ada bezanya kan,….tak banyak pun sikit tentu beza…..so utk tak susahkan sesiapa dengar celoteh aku so aku membebel kat blog ni jer la kan…nnt klu selalu sgt kacau orang lain, takut rasa tak selesa plak kan…yer la aku mana tahu hati orang….)

..what??say something?!..

..what??say something?!..

…..

Advertisements