Tags

,

ahhhh…..lega dah lepas public speaking…phewwww… (x suka btl aku ckp dpn org rmi kat depan2 ni…wlupun ala2 cool kononnya td padahal dlm hati berdegup jantung mcm nak terkeluar dah rasa…ahaksssssss….)….hemmm…nampaknya dr sehari ke sehari aku mula dpt atasi x banyak sikit dpt kurgkan rs nervous or perasaan malu tu…. 😉

hemmm tinggal nak focus utk exam plak….sebenarnya aku lebih suka dengar cerita2 yg diselitkan sepanjang ceramah drpada info2 fakta atau yg panjang lebar…sama la jgk time study dulu, aku suka lecturer yg boleh berkongsi pengalamannya dgn student…yg banyak pengalaman di luar atau dlm industri dan kemudian bila dia mengajar dia mampu selitkan pengalaman dia dan kongsi pelbagai perkara sebab dia merasainya dulu….hemmm tu la sbb aku x score mane pun coz fakta x ingat tp cerita hidup yg diingat lebih…ahakssssssss….. itu aku, kalau korang lain terpulang la……

….

hemmm…aku cenderung dlm ‘bidang’ lain agaknyer..hehe…mungkin aku akan jumpa ‘sesuatu’ aktiviti yg mampu lebih tenangkan hati dan capai kepuasan diri dan beri kebahagian sepanjang hidup….setakat ni, semua pun aku score ‘sederhana’ sama jer tak lebih tp kurg ada so tak tahu cenderung lebih ke arah mane agaknyer….dah terlambat ker? hemmm takpe la…..ikut flow….rezeki ada di mana2 kan….minat pun boleh ditanam dan boleh timbul bila2 dan juga boleh hilang bila2 jgk kan?…..ok la….muhasabah diri…………………..hemmm…

….

(psst teringin plak nak buat entry love story mcm dulu…tp bila ek….emmmm…nnt la bl time emosi sket…hahahahaa….bkn ape, pointnya ada cuma blm tergerak jer lg nak type…..nnt ade yg loya plak separuh jln..ahaksssssss…… 😛 …..biasa la bila time sedih mmg kt sedih la kan…bila time gembira mestila kt btl2 gembira jgk kan…..jgn plak ada yg cakap, ek eleh aritu sedih mcm nak rak tup tup dah tersengih sampai telinga plak…. normal la tu turun naik mcm saham jgk kan…..peace..)

Advertisements