hemmm….letih la akhir2 ni….kaki lenguh…badan lenguh…semua lenguh la kiranyer..(lif rosak la dah berzaman asik kena menapak bertingkat-tingkat jer.(.bkn ape aku la minah yg selalu lari pecut panjat tangga pagi2 coz mengejar punch card..hehehh..nampak sgt dah nak dekat ‘time’ baru aku sampai..ahakssss..) :)..dah tu tmpat baru mak aiii jarak sikitnyer jauh2 antara 1 sama lain dah tu main u-turn2 la plak takde direct cross…hampeh tul sape la yg design ek.. 😛 ..)..alamak sok pagi2 mcm terasa ada ‘angin’ puting beliung jer bakal mengganas atau pun klu nasib baik mungkin angin sepoi2 la kot…. 😛

….

emmm takde cite menarik la….apepun selamat menyambut Ramadhan utk semua umat Islam…moga sama2 la kt berpuasa dan bertarawikh dan moga lebih diberkati olehNya….. (errrr cuti raya tak apply lg ni….hehehh….ada org lain dah approve cuti raya awal2 lg dah apply…ishhh…xleh jd ni…hehe…)…rasa mcm nak cuti 1 wk la..hehe…(pssstt…agak2 ‘org tu’ ade ker masa yg free bleh gi beraya umh2 membe or sedara ke ngan aku…?…tanyer jer…x semesti perlu jawapan kan…ahakssssss…)

….

cuti hari tu aku dok tengok sketsa ‘spontan’ yg kat astro tu…mcm hampagasssssssss…..gelak nak pecah perut….lawak gilerrrr…sabar jer la…. 😀  …. (emmmm….suka plak aku bila akhir2 ini ‘dia’ rajin msg n rajin reply…rajin call….takde la tercari-cari mcm dulu kan….so sweet… 🙂 …)

Advertisements