kenape ek??hemmmmmm…..

aku ni cepat sensitive sgt ke ek??cepat terasa ke??hemmmm…ntah ek…. ke sbb pengaruh hormon yg x menentu…(chehhhh nak salahkan hormon la plak…hehehh… :P…)……tp kalau aku terasa pun, aku diam jer la kot…. mgkin org yg buat aku terasa pun tak tahu yg aku terasa hati kan?….hemmm…

ker aku ni cepat sangat risau??? aku yg ter’over’ risau pasal org lain ker or memang patut pun rasa ‘risau’ tu ek??….hemmmm… dunno la…. maybe semakin close seseorang tu dgn aku semakin cepat aku rasa ‘risau’….kot… semakin banyak rasa ingin tahu n ambil berat agaknyer la kan…..ntah ek…. aku jer yg perasan camtu kot….xde ape la….. patutnya x perlu agaknyer….  (nape la hati aku ni cepat lembut sgt?…hemmm…cuba la jadi macam org lain tu kan….buat tak tahu jer….angin puting beliung pun tak terasa ape….. malah kalau blackout pun agaknyer buat dunno jer…..agaknyer la kan….well ape2 jer la…..)

……..

k la letih kot…tu yg pengaruhi emosi jadi turun naik……

apepun semalam aku bergegas ke lrt kelana jaya….parking keta kat sane then naik Lrt trs ke kl sentral jumpe member aku yg br abis meetg kat klcc….kitorg buka sama kat restoran ayam rasamas kot…yg ayam percik tu….not bad….kenyang giler….hehehehe….thanx tu ms.Y yang belanjer buka puasa semalam….then dia trs naik erl gi klia blk jhr….. 😉

….

balik sampai ke s.alam…aku singgah sacc jap….ter’beli’ tudung ala-ala trend skrg tu 2 helai…..(konon la ntah bila nak pakai pun x tau…ahaksssssss….)…. singgah sebab nak cari buku haji my parents pesan belikan…. 🙂 …..so settle sumer….balik la umah…………..ingat nak update mlm td tp ngantuk giler la…..so zzzzzzzzzzzzzzzzzz………….

take care everybody…. 😉 selamat hari merdeka!

Advertisements