.taken from somewhere..

.taken from somewhere..

…..romantic candle light dinner….. (saje je letak, xde pun aku berangan nak candle lite dinner atas air camtu ok….. saje jer…. ‘suprise’ tu kadang2 menggembirakan hati…tak kira la apa or macam mane caranya…even simple tp sweet tetap la gumbiraaa kan…..sekurang2nya ada ‘effort’ kan…. hemmm saje jer la…xde kaitan ape pun ngan aku…. ;P….)

….

nape ek aku rasa macam ada ‘tak kena’ jer….or ‘tak lengkap’….’ramuan’ tu mcm x cukup…..macam ada ‘leaking’ sket sana sini…..elemen ‘ketidakseriusan’ barangkali…..tp nape aku jauh ‘berimaginasi’..silap aku mgkin…. aku ker yg mula ikat tali tu dulu ek…aku je ker yg cuba pegang kuat2??…..ker timbang aku rosak sampai tak perasan dah sama ‘berat’ or masih turun naik kiri kanan…wateva la……..

….

..'that girl' lies in bed thinking of her lover..

..'that girl' lies in bed thinking of her lover..

……

abaikan cerita2 yg x pernah keluar dlm exam paper tu k…..ahaksssssssss….. well biasa la tgh time emo kan…….. 😛  

(ohhh lupa nak story sket….semalam aku n member buka puasa kat Pak li….aku bkn nak tgk sgt tp kalau dah duduk depan meja aku sah2 la takkan aku nak tutup mata plak kan….hehehhh…ok bukan ape pun cuma mamat dpn aku tu sgt handsome……kawan aku pun cakap perkara sama…haha….pastu kitorg pun mula la berdiskusi pasal mamat tu….ishhh22 makwe dia kena cun giler la kalau biasa2 jer mesti cemburu giler…lagi plak kalau jln sama mesti banyak mata menoleh n tertumpu pd bf dia…perghhh klu sape2 jd gf dia bleh pening kepala beb, blum lg wife dia….risau 24hrs je agaknyer…hahahaaaa…..tp klu gf dia sama cun abis haaa bagus la tu sama2 tak kisah…hehe tp takde la jodoh itu tak mengenal rupa kan??…takde la kadang menakutkan jgk klu terlalu handsome or cantik…. ok cuba bayangkan ala2 keanu reeve versi korea….haa hensem kan?…. :P..)

…..

ok sedikit nak kongsikan ilmu tak seberapa kat sini…..

dari dulu aku dah amalkan…..bila naik jer keta…mesti baca doa naik kenderaan….then baca bismillahitawakkaltu ‘alallah…..pas tu baca Ya Razak banyak kali….insyaAllah dipermudahkan perjalanan….moga selamat sampai ke destinasi…..dipelihara sepanjang perjalanan…..insyaAllah….ohhh yaa biasa kalau nak mudah dpt parking tu yg baca Ya Razak banyak2 kali sebelum nak sampai sehingga sampai ke destinasi….biasanya insyaAllah dipermudahkan jer dpt parking, ada jer kebetulan tetiba keta kuar or btl2 dpt dpn pintu msk jer…(tp tu bila teringat baca la bila time dah sampai baru teringat nak baca tu hehehe lambat la sket jwbnyer…hehe….)

….

(chop, saje nak tanye….pd korang ‘birthday’ korang tu sgt bermakna tak?or just sama jer mcm hari2 biasa yg lain…tak kisah….or takde harap ape2 pun utk itu?….takde la..bkn ape2 pun…saje je…mgkin utk tahun ni aku rasa janggal sket coz biasanya tiap2 thn mesti ada ‘something’ yg aku dapat yg boleh buat kenangan or disimpan tp mgkin tahun ni xde barang utk disimpan tapi ada memori special yg boleh disimpan dlm memori…hehehh….takpe la…at least ada ingatan dr semua kan….. ;)…..)

Advertisements