semalam (10/10), kelam kabut buat persiapan kat umah ni tolg makcik aku bt op.hs utk family terdekat jer…bab siat daging ayam memang aku dah sign kontrak seumur hidup kot…hahaha…sebab klu kat kg pun aku jgk yg buat part siat2 ni utk bt soto…bukan ape semalam banyak undangan op.hs…itu pun ada yg x sempat nak pegi or x berkesempatan pegi sebab xde geng yg bleh teman gi lg 2 buah rumah tu…yer la lain kelompok kawan2 kan..nak pegi sorang nanti banyak plak soalan yg muncul…x pun aku yg sesat x jmpe jalan plak (klu tetibe gps no signal la kan..)…hehehe….nak dijadikan cerita, bleh plak hp aku tertinggal kat umah time berkejar gi op.hs…hemm…

hari ni, aku bawa mak kawan aku gi shopping brg umah berdua je (nasib baik aku x sebut bawak mak mertua kawan aku kalau tak, pengsan korang dengar…hahaha…)…lunch makan mee rebus johor… sedapnyerrrrr….nyummm nyummm…. 😀

….

klu bosan baca cite aku, sorry la yer, mgkin x ptt singgah sini la ek.. pertamanya, adat bercinta la kan, graf turun naik…jap taufan jap sakura… (tp klu dah kaf alif ha wau ya nun…insyaAllah takde la aku story hal2 masalah personal kat cni k….)… mungkin aku patut belajar kurangkan plot2 ala2 ‘dramaqueen’ tu…. tidaklah aku meletakkan kepercayaan sepenuhnya…tidak juga aku meletak harapan tinggi melangit.. tidak juga aku gigih mengejar mcm sebelum ni…tidak juga aku hanya setia… (tengok sahaja cth fahrin dan scha..kalau dengar awal2 ingatkan sampai ke hujung tapi ape sudah jadi?..hemmm….)…. aku sudah letih… aku cuma ikut ‘flow’ yg terbentang depan mata saje…(sbb sblm ni aku rase pasti tp bila macam2 hal, aku letih dan aku rasa x pasti..)… entah ya…ape2 jer la…lagipun jari-jemari saya masih ‘kosong’ tanpa aksesori…ahaksssssss….. so?hehehh…… 😛 (as usual la, i’m the naughty girl kan.. 😛 )

….

hari ni dah petang2 ada ‘hal’ yg memanaskan hati la plak…ishhhh aku paling hangat hati kalau orang keluarkan kata2 sinisssss….tak suka..tak suka…laju jer mulutnya yer…sebab aku jenis malas nak jawab so aku buat ‘diam’ jer la…tak kuasa nak terangkan situasi sebenar…ada banyak perkataan yg lembut kt bleh guna kenapa ada org nak guna perkataan yg ‘pedih’ ya?…so sendiri fikir la k…yaaaaa watak setiap org lain2 kan? wateva……

….

“ayah saya pesan, kalau org yg kita sayang bagi racun sekali pun, cakap sedap jer..”

hahahahahaa….dialog awan dania….comel watak jehan dlm ni…so sweet…. watak dania ala2 ‘sengal’ itu sgt menarik…hehehh… sedapppp masakan dia walaupun sebenarnya masin….hehe….terima seadanyaaaaa…hahaha…so sweettttttttttttttttttt…..(ade ker ‘sweet guy’ camtu ek??…)…ahaksssssss… i likeeeeee…… 😉   …….lawak giler…sanggup fly semata nak jumpa dania dlm flight…almaklum la keja dia pramugari kan so nak cari alasan jumpa, mamat ni sanggup beli tiket ikut flight dania…hahahaaa… (ok kaya giler bleh la beb nak buat benda2 yg sweet la sgt kan…x adil la nak bandingkan benda2 sweet yg guna ‘duit’ melimpah ruah kan…banyak lg benda2 sweet…ahaksssssss… 😛 ..

..taken from somewhere..so sweet...dlm drama la ek..

..taken from somewhere..so sweet...dlm drama la ek..

Advertisements