Tags

, , ,

saje saya nak selitkan beberapa photo di sini…. 🙂 (hasil sy bersengkang mata menyiapkan tempahan…chewahhhhhhhhh…xde la…sy suka2 tolong bestfriend sy buat door gift utk wedding dia ni…amacam?? kitorg sampai o.t tgh2 mlm..ahaksssssssssss…. (ada rase mcm nak menangis tak tgk? terharu ek sbb aku bukan la minah creative mane pun sebelum ni kan…hahahaha…ade yg nak tempah ker?ahakssssssss… hemmm mgkin utk wedding sendiri nnt kot…hahaha…) 😛

..comel tak aku buat ni??..

..amacam angle dr tepi plak...

28102009(007)

...yaa ni o.t ni..hehe...

ohhhh di bawah ni hadiah hari tu…utk yg teristimewa…

..cantik kan..nak ker?heheh..

…..

Advertisements