hemmmm….ada siapa2 yg nak teman aku tengok movie ‘Time traveller’s wife’?…..aku ingat nak gi tgk semalam or hari ni tp takde geng…semua member2 ade hal…terfikir nak gi tgk sorang2 tp nanti kalau aku nangis teresak-esak segan plak dgn org sebelah x kenal….hemmm…. 😦

serius bosan weekend ni…mengadap document keje jer…berpinar-pinar mata…huhh… semenjak A&W dah ada kat s.alam…aku suka sgt lepak situ…sbb aku suka root beer float n curly fries….nyummm nyummm… klu nak tau dr zmn aku kecik2 dulu…kat kluang tu plg grand A&W la..zmn tu xde jmpe kfc or mc d….klu kat kota tinggi plak, mmg confirm lepak marrybrown or chicken delight (kat cni fav aku snow ice dia,sgt sedap..)…..lain2 time tu mane ade lg…tp skrg A&W pun dah lesap kat sane…klu nak lepas gian selalu msti singgah kat restoran jejantas…ni bl dah ada kat cni, ala2 mengimbau kenangan zmn budak2 sekolah dulu…hehe….

…..

balik pd cerita awal td….hemmmm…aku nak tgk sgt sbb nak ‘rasa’ macam mana someone tu boleh hidup dgn someone yg sekejap ada dan sekejap hilang.??..(aku yg rasa sikit pun dah krg sabar….errrr tp ni versi makan masa yg lama mcm ala2 cerita Benjamin button jgk la kan..perghhh makan bertahun-tahun…hemmm… oh ya fantasi jer kan…..tp aku terfikir gak camne la wife yg husband dia hanya balik 3 thn sekali jer sbb bekerja, tu pun balik dlm 3bln je…ishh2…ni cerita berdasarkan budak2 bangla yg kat kilang lama tempat aku keje dulu…banyak la aku dengar cerita2 diorang tu…sementara nak tunggu abis proses mixing or lab test tu sempat la sembang2…kadang kelakar bl dengar diorang dipinang, blk kg kena kahwin…hehe…tp kadang senang jgk tak payah diorang susah2 nak cari kan dah jodoh sampai depan mata jer terus….camni aku nak minta mama n ayah carikan la bleh tak? ahakssssssss….sekali diorang bawak btl2 depan aku, haaa aku jgk yg pengsan nnt….hehehe…. 😛 )…. 

quote taken from d book:

‘i won’t ever leave you, even though you are always leaving me..’

isskhhh iskhh….mesti sedih kan…adoyaiiii dah la aku ni pelakon air mata terbaik…confirm la berjurai-jurai air mata kan…..

…..

akhir2 ni byk hal personal yg aku fikirkan…confuse jadinya…. dah macam duduk kat tengah2 titi, toleh kiri nampak cahaya, toleh kanan nampak sinar…..abih tu nak ke kiri ke atau kanan?….errkkk…. cahaya n sinar tu sama ke beza? klu beza, mane yg lebih bermakna or terbaik?

…..

(sorry la…mgkin emosi aku tgh bengong this week….keje byk… yg bakal bertimbun depan mata pun byk… tp aku tak kira, aku tetap nak cuti jugak utk hantar ayah n mama pergi haji….ahhhh kenapa la plak jadual mereka bertukar clash ngan hari yg klu diikutkan cuti beku…ahhh serabut aku….apepun aku akan usahakan jgk utk dpt blk klu kelam kabut aku kena berlari sini sana pun takpe la nak bt camne…maybe aku bleh sempat rush blk cni pg tu jgk…. harap2 boss faham la…saat2 emosi serabut camni, aku perlukan kata2 lembut dr org yg menyayangi aku…anyway, thanx pd kwn2 semua yg ‘ada’…)

…..

 

Advertisements