too obsessed??…… i need to stop it….

hemm… bak kata org… ‘u’re making urself too available to him..’..

…..

hemmm…am i expecting too much?…..

urghh…. emotianally exhausted….

ntah la…mgkin sbb bulan ni ialah bulan November dan next month adalah bulan Disember…(ape kesss?.. đŸ˜› ..)

….

i just don’t want to waste my time… hemm kalau aku still aktif join aktiviti luar mcm dulu mesti best, xde la boring sgt…mesti penuh jer aktiviti…..tp dah xde stamina nak panjat gunung cth nya..hehe..lg pun mane ade geng dah….semua dah settle down…so aktiviti yg ada jalan2 + bershopping jer la kejenyer…hahaa….itu pun nasib baik ade lg beberapa kaki yg sekepala bleh layan penuhkan aktiviti…

hemmm….impian aku kan….kalau aku ada rumah sendiri nnt, aku nak beli rak buku yg cantik2 pastu nak penuhkan dgn buku2 dan magazine2…kalau ada bilik kosong bleh jadikan library…wahhhh syoknyerrrr…hemmm…tapi bila la impian akan jd realiti ek?…. nak buat kat umah kg tu takut hancur lebur jer semua nnt sbb cousins yg nakal2 tu…yg ada rak kat umah tu pun cermin dah pecah, buku2 pun diconteng n dikoyak…ishh22….aku dr kecik punya la jaga elok jer….sampai generasi baru…hancusss…kalau baca takpe jgk…ni buat main pondok2 la, buat props la….ape2 jer la….. last2 magazine yg bertimbun-timbun tu mama letak dlm kotak rasenyer ada hampir nak 30 kotak kot kalau gabung semua…itu belum lagi rak komik adik aku yg bertimbun tu…belum masuk lg novel2 aku…yg rak buku kat luar tu just letak encyclopedia n buku budak2 n buku2 agama…..hemmm… best nyer kalau umah aku ada almari buku bleh tolak2 tu….wahhhh sukanyerrrrrrrr……….

..taken from 4.bp.blogspot.com....

taken from 4.bp.blogspot.com..nice!….

Advertisements