emmmm….nak cerita yg mane dulu ek….emmmmm…. ok yg terlintas….

– ni aku tgh berada di tepi laut update blog ni..hehe…sejuk kena angin laut… merelaxkan diri….layan blues la apelagi kan…ahakssssssssssss…. oh yaaa, aku saje main2 akan menjalankan misi 100 hari mencari cinta bermula 1 januari dan bakal tamat pd 10 april…ahakssssssssssss….giler sengal ek…saje suka2 ngan member2…. 😛 klu ada ade la…tak kisah pun….tp klu ada lg bgs la…hehehe….. errrr ‘bayang2’ tu mcm ada tp ntah la ek…..

– korang aku nak cite beberapa cite ‘sweet’ yg berlaku yg aku dengar dan lihat…

pertama, cerita yg berlaku pd kawan kpd kawan aku…. pintu kereta dia di’clamp’ dgn lock motor tu beserta note yg bertulis, aku x ingat sgt tp lbh krg camni la….  ‘kereta awak di’clamp’ sebab awak telah parking di tempat yg dilarang……++++….awak telah parking di hati saya……. kalau nak buka lock ini, sila call sy…….’…errrr ayat dia lg sweet la tp aku x ingat camne tp maksudnya camtu la lbh krg… so sweetttttttt kan lelaki tu…. plak tu lelaki yg that girl admirer yg buat plak tu kan lg la hati tentu berbunga-bunga…kalau aku pun senyum  sambil drive…hahaha…. gentleman btl laki tu…harap2nya dia mmg seorg yg romantic camtu la sampai dah kahwin nnt…. ‘hopeless romantic”….hehehe….. (errrr x penah plak aku dpt benda2 camtu kan…ada sekali tu pun biasa jer, tetiba sampai bunga ros sejambak kat ofis time birthday aku tp time tu bukan dr org yg aku admirer….hehe….)….

kedua plak….semalam aku gi mall, tetiba aku nampak sorg mamat ni dia gi famous amos then dia beli lollipop beserta teddy bear kecik ngan biscuit la…then dia pergi kat tempat awek yg jual tudung kat booth tgh2 tu, awek tu tgh kemas2 nak tutup, then mamat ni just dtg terus letak kat depan awek tu pas tu terus jalan pergi sambil tertoleh-toleh nak tgk reaksi awek ni….tp aku rasa awek ni mcm x suka jer tp x tau la kalau blk umah terus contact2 ker kan….hehehehe…..so sweettttt…. berani betul guy tu…errr guy tu nampak sempoi jer…awek ni mmg cun giler bertudung comel….tak tahu la ek ape pengakhiran cerita diorg….hehe…. 😉

aku suka la benda2 yg sweetttttttttt camtu…. klu husband buat pada wife lg sweetttttttttttt……k la aku nak berjalan-jalan lg…nnt aku smbg cite lain…byk cite tp dah lupa lame x update….hehehe….lgpun bz blk dah penat tido jer…k enjoy ur holiday guys……….. 😉

Advertisements