Tags

hemmm…bila dah terlalu lama tinggalkan dunia penulisan ni..bila baca balik tulisan lepas2…kadang2 kelakar plak…hehehe…kadang2 rasa ntah ape2 jer yg ditulis oleh wanita ini…ahaksssssss….:P…ahhhh tapi bukankah itu yg dinamakan luahan..bukankah itu juga therapy diri…biarkan jer la penulisan aku yg lepas walaupun macam mane rupanyer sekalipun…kadang segan pun ada jugak coz ntah cite ape jer yg terselit..kejap2 emosi lebih kejap2 perasan sendiri..kejap2 sedih plak…hehehe…nama pun perjalanan hidup..mestilah ada 1001 cerita n pelbagai jenis rasa kan….phewwww….dugaan datang bermacam2 jenis….hemmm….

…..

tajuk entry ni saje letak camtu sbb konon2 nak buka buku cerita baru…malas nak selak2 yg lepas2….emmmmm cerita terlalu banyak…tu yg x pandai plak nak cerita satu2 ni…alahaiii….:-P….apepun petang td aku tgk movie Lagenda Budak Setan…hemmm…mgkin tu yg terbawa2 merajinkan diri menulis kat blog ni…sbb aku suka sgt cerita tu sebagaimana juga novelnya yg dibaca zaman sekolah dulu…huhuu….lamanya dah tinggalkan zaman ‘happy’ itu…hemmm….

aku suka dialog Kasyah…. “saya mencari Cinta bukan mencari perempuan..” jadi aku pun blh guna jgk la kan… “saya mencari Cinta bukan mencari lelaki..”  hemmm….

sebab aku mencari cinta la……………..klu aku hanya sekadar mencari lelaki, mgkin dah lama dulu lagi aku dah settle down…ohhh tutup sudah…semua tu cerita lama…sekarang ni kita bercerita soal ‘C.I.N.T.A’…. alamakk terbawak2 plak emosi cerita lagenda budak setan tadi…hehehe…terlalu cinta juga blh membinasakan diri….terlalu tipis cinta juga bila2 masa bisa goyah….soal cinta tiada istilah ‘SO-SO’ saja kan…?….sy x arif utk bicara soal cinta sepenuhnya sbb sy sendiri belum menemui cinta yg pasti hingga ke akhir hayat….selalu saja penuh yg ketidakpastian…lalu bagaimana kan?… ..hemmm…

…..

aku suka nak menulis dgn panjang lg tp mata dah mengantuk plak….hemmm mgkin lain kali saja aku conteng2 panjang2….. 😉 selamat malam….

Advertisements