“~~~~~………

barangkali aku salah,

ku terdiam bukan bisu,

tahu engkau besar malu,

tutupi rasa gelisah,

biar saja waktu nanti,

yang menikmati kisah ini,

bersamamu aku senang,

belum juga kah kau menyadarinya,

akulah yang pantas untuk kau cintai,

………..~~~~”  -Apa artinya cinta-melly ft ari lasso-

……..

entah ape2 jer terngiang2 lagu ni…hemmm…. lupakan lagu tu…power point presentation aku x buat lagi…date dah dekat dah nak kena submit…full paper pun x betulkan lagi untuk final submission…adoiiii bila la nak buatnyer,…emmm…flight ticket dah nak book dah…hotel transport sgla bagai dah survey…dlm otak dah pikir nak berjalan2 nak shopping2 jer gi sane…teruk betul bkn nak pikir tgk presentation research org2 lain…hehe… ;P sambil menyelam minum air…. sambil bercuti skali….

…..

kadang bahu ni terasa terbeban dgn pelbagai bebanan…tapi diri cuba lali…semua orang ada pelbagai jenis kerenah yg perlu dihadapi hari2…pelbagai rencah dunia…macam mane nak uruskan diri sendiri lagi…nak ururskan orang2 sekeliling lagi…macam2 la kan…kadang letih jugak…tertanye2 jgk kenape?why? tapi tak baik kan…hadapi jer la dgn tenang…. 😉

Advertisements