Tags

, , , ,

ok lets talk about food…huhu…i mmg suka jln2 cr mkn ni…so hari ni nak share makan di Flora Kafe…not bad…kalau suka environment yg ala2 dalam taman..ala2 candle lite…nak propose someone ker…ecehhhh….suasana kat cni menarik sbb decoration kafe ni…penuh dgn bunga2 tambah plak atas meja dgn lilin bagai…..time kt duduk baru dia pasangkan lilin tu…huhu…ala2 romantic gitu la…sekali sekala bleh lepak sini….;)

…..

Image

……

…..

full of flowers…nice deco….

.

Flora Kafe

Flora Kafe

Flora Kafe

Laksa Johor

Laksa Johor

yummy.. ice cream + banana....

yummy.. ice cream + caramelised banana….

…..

banyak lg photo menarik di https://www.facebook.com/florakafeampwalk

Flora Kafe ni terletak di Ground floor AmpWalk, Jln Ampang….kalau dr KLCC kira sebelum Menara Perkeso or Great Eastern Mall…Ampwalk ni sebelah kiri….xpe bleh tanye cik google map yer…hehe….

…….

[*kalau parking dalam tak silap i kafe ni bleh cop kot for free or flat rate klu u all makan kat situ…hari tu i parking tepi jln luar jer (dlm hati harap tak disaman jer la..hehe..)….kat Ampwalk ni xde ape sgt…mmg bkn utk shopping…dtg cni just utk makan jer..huhu…ada surau kat parking basement tp agak tersorok sket la….alrite enjoy ur meal…..]

Advertisements