Tags

, , , ,

hemm…bila boring2…rasa macam banyak masa terluang or nak tambah duit poket…boring2 layan la

JobdiRumah – generate income dari rumah -freelance job-data entry, etc

bagi yg excellence in english kira bonus la senang nak buat kerja dari rumah ni sebab mostly the job in english…dan bagi yg kaki komputer memang lagi mudah la guna word excel, database, dsb…. u will never know the outcome till u give it a try… đŸ˜‰

JobdiRumah ni bukan scam…u all boleh google utk survey lebih lanjut macam2 komen ada…dan otai2 yg telah lama involve n get good returns..do not push yourself but think wisely..if u have the capability why not…it’s simple n it can be so tough depends on your target income…huhu…kalau rajin dan punya kepakaran IT/computer bagai kan so boring2 xde keje layan jer la buat kerja orang gajikan kan…pas tu bleh gi travel jalan2…hahaha…;P

….

have a nice weekend!!!

Advertisements