Tags

, , ,

sehari sebelum berangkat ke Singapore, me n my fren singgah ke JPO (Johor Premium Outlet)….huhu…dari tepi hiway dah boleh nampak building JPO…tapi nak ke situ bg org yg x familiar jln situ…make sure u all besarkan mata baca signboard besar yg ala2 billboard sebelah kanan nanti dia bagi instruction u all kena amik EXIT mane k…sebab lps 1st exit terus kena masuk 2nd exit n seterusnya…klu terlepas x dapat den nak tolong…huhu…ok la click ni -> guide to JPO

….

Image

cantik building JPO ni…cuma nya skrg ni mmg panas la klu pergi sbb xde pokok keliling tu kan…nanti dah 3-4 tahun baru terasa bleh jln2 santai kot kat tgh2 tu…sbb skrg ni klu jln kat luar tu cpt2 nak msk dlm kedai2 nak air con…huhu…

tapi bab shopping x kira panas ke sejuk….huhu…tgk harga discount bkn main kan…tu yg apalagi berejam membelek msk butik2 jenama2 mahal tu kan…kitorang masuk Levi’s sbb tgk org menyerbu bkn main rupenyer mmg murah harganya..apalagi kitorang terjebak la dapat sorang sehelai jeans…huhu…nice…

Image…..

next ke butik Guess plak….aiseyyyy terbeli lg jgk….hahahaha….

Image……

next rambang mata masuk Charles & Keith….uwaaaa…keluar dgn kiri kanan penuh beg kertas….huhu…

Image………

sebelum balik singgah F.O Chocolate plak….layan membeli-belah coklat sket…huhu….

next jumpa kawan kitorang lg sorang…so heading to Restoran ZZ Sup Tulang….lokasi errr boleh google ek coz i x terer sgt jln JB ni…huhu….Jln Petrie or something xtau…hehe…

Image

Image

….

ok dah lapar plak tgk makanan…huhu….balik dulu…nnt sambung….;)

Advertisements