Tags

, , , , , , , ,

SONY DSC

~at Santorini Park, Cha-Am (Bangkok, Thailand)..

ok sambung cerita..entrance fee for Santorini park 150baht/person….

SONY DSC

~ticket for Santorini park..

SONY DSC

~entrance-Santorini Park..

teruja sebab cantik dgn color turqoise putih building dia…jom round….

SONY DSC

~Santorini park, Cha-Am (Bangkok,Thailand)

SONY DSC

~posing time at Santorini park..

kami pusing-pusing sambil posing…cuci-cuci mata je….

kami bukan model n bukan juga photographer so terima je la photo2 picisan kami dengan seadanya…kami hanya bersuka-ria sambil mengabdikan memori berkelana ke tempat orang…(hehh ayat ala sastera plak..;P..)

SONY DSC

~posing time at santorini park..

SONY DSC

~view at Santorini park..

SONY DSC

~at Santorini park..

cantik kan susunan pasu-pasu comel camtu rasa macam nak buat kat rumah jer..huhu…angan-angan jer la…

SONY DSC

~at Santorini park..

SONY DSC

~at Santorini park..

sesuai sangat utk pre-wedding photo..comel-comel hiasan kat sini…tempat ni tak besar mane tak terasa berjalan kaki pusing2 dalam ni…

 

SONY DSC

~view at Santorini park..

SONY DSC

~umbrella at Santorini park..

SONY DSC

~posing time at Santorini park..

ok yang ni paling best kat sini…XD dark ride 7D motion game lawan ngan zombies…best giler kot..dengan kerusi bergegar goyang2 dengan view 3d zombies keluar screen bagai dengan senapang kat tangan duk menembak..haha..fun giler..jerit tak ingat melepas stress..[nasib tiket mahal kalau tak dah repeat lagi..huhu..]

SONY DSC

~fun XD dark ride 7D motion games Zombies battle at santorini park…

SONY DSC

~result XD dark ride 7D motion…

SONY DSC

~posing time at Santorini park..

SONY DSC

~posing time at Santorini park..

SONY DSC

~double storey carousel at Santorini park..

SONY DSC

~outdoor view at Santorini park..

SAMSUNG CSC

~ferris wheel at Santorini park..

CAMERA

~posing time at Santorini park..

pizap.com14206107188371

~posing time at Santorini park..

ok post kali ni penuh gambar jer…tak tau nak story apa sebab memang jalan sket posing jalan sket amik gambar…huhu..sambung next post utk swiss sheep farm pula..daaaaaa…

IMG_20150102_104700

~cute view at santorini park..

 

Advertisements