Tags

, , , , , , , ,

SAMSUNG CSC

~at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

Swiss sheep farm ni seberang jalan jer dengan santorini park tapi kalau nak melintas dan menapak tu agak menempah maut la juga…;p so we all took a taxi to swiss sheep farm cost us 100baht…and entrance fee for swiss sheep farm = 120baht/person....

SAMSUNG CSC

~at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

SONY DSC

~at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

SONY DSC

~at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

SONY DSC

~at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

SONY DSC

~at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

agak panas terik jugak la bila sampai sini…open space plak tu perghhh memang menahan panas jer la…layankan jer….

SONY DSC

~at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

SONY DSC

~at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

SONY DSC

~at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

SONY DSC

~posing time at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

SONY DSC

~posing time at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

SAMSUNG CSC

~posing time at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

SAMSUNG CSC

~at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

SAMSUNG CSC

~posing time at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

posing & posing lagi dan lagi….(“,)

SONY DSC

~symbolic love padlock..

SONY DSC

~at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

SONY DSC

~at Swiss sheep farm, Cha-Am (Hua Hin, Thailand)

dah habis round n bergambar….jom la berangkat pulang….keluar dari swiss sheep farm then kitorang just tunggu bus ape2 jer yg lalu utk naik pulang ke station cha-am semula… tak berapa lama dlm 15-20mins kot ada local bus lalu then kitorang tahan jer…tambang bus 20baht/person….

IMG_20150102_123933

 

DSC04105.JPG

ok dah habis cerita kat cha-am…kitorang balik semula ke train station cha-am utk naik train ke bangkok pula….so bila kaunter open jer terus beratur beli tiket train cha-am to bangkok cost 120baht/person…next kita akan sambung cite bangkok pula…pengalaman naik local train fuhhh bersesak dgn local memang memori la….ok bagi teaser photo sket…

SAMSUNG CSC

~view inside local train from cha-am to Bangkok…

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……………………….will continue later…

 

 

Advertisements