Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

never get bored captured train photo again n again…

SONY DSC

~travelling by train Thonburi-Namtok..

SONY DSC

smile face

when u are looking at smiley face, automatically u will smile too… be happy always… 😉

when the train arrived at Namtok station, i just ran out to the counter and bought the train ticket to Thonburi…100baht/person

SONY DSC

~train ticket Namtok to Thonburi..

SONY DSC

the view

SONY DSC

~view travelling by train Thonburi to Namtok..

see…all people with gadgets to capture the view….we might have different interests (some might find the view just so-so)…for me i just luv this trip…i appreciate every single moments…

SONY DSC

~view travelling by train Thonburi to Namtok..

then, we arrived at Thonburi station at night and it took about 20mins for us to get a taxi….taxi to Ratchaburi costs us 75baht..kitorang dinner tomyam dgn nasi 180baht….then balik amik taxi to Hua Lamphong 55baht

……………..

next morning yeahhh the last mission for our trip –> Sunflower field Lop Buri…train ticket Hua Lamphong to Lop Buri = 28baht/person…just enjoy the morning view on d way to Lop Buri….

SONY DSC

~morning view travelling by train Hua Lamphong to Lop Buri..

SONY DSC

~morning view travelling by train Hua Lamphong to Lop Buri..

SONY DSC

~view travelling by train Hua Lamphong to Lop Buri..

SONY DSC

~sunrise..view travelling by train Hua Lamphong to Lop Buri..

SAMSUNG CSC

~sunrise..travelling by train Hua Lamphong to Lop Buri…

makin lama train makin penuh sesak dengan pelajar sekolah  (maklum la kitorang pergi tu hari kerja naik train pagi2 buta memang time orang gi kerja..sesak barat dalam train..)…

SONY DSC

~busy people, morning at Lop Buri train station..

SAMSUNG CSC

at town (Lop Buri)

when we arrived at Lop Buri train station then bought some drinks at 7e while searching for transport to go to the sunflower field…here we met another travel buddy (solo traveller) joined us to lop Buri sunflower field…lepas negotiate dengan uncle kat situ yg kata dia boleh bawak gi sana dan bagi harga yg kira ok la…so kitorang pun ok jer la sekali tengok pick up truck tu…open air kitorang duduk kat belakang truck tu berempat….150baht/person travel by open air pick up truck…luckily not raining…haha..

vlcsnap-2016-07-21-03h48m48s5

~happy face..

vlcsnap-2016-07-21-03h50m45s251

~at Lop Buri town…

vlcsnap-2016-07-21-03h43m46s168

~at Lop Buri town…monkeys everywhere..

vlcsnap-2016-07-21-03h44m25s232

~at Lop Buri town…

bila sampai je memang kiri kanan ladang bunga matahari seluas mata memandang….ada yg comel kecik2 lagi ada yg dah tinggi sampai sama tinggi ngan kita or lebih tinggi lagi…huhu…

SONY DSC

~view of Sunflower field, Lop Buri…

SONY DSC

~view of sunflower field, Lop Buri…

SONY DSC

~view of sunflower field, Lop Buri…

SAMSUNG CSC

~sunflower (captured by et)

SONY DSC

~view of sunflower field, Lop Buri…

SAMSUNG CSC

~sunflower field, Lop Buri…

SAMSUNG CSC

~sunflower field, Lop Buri…

CAMERA

~sunflower field, Lop Buri…

CAMERA

~sunflower field, Lop Buri…

lepas berposing sakan kat sini…then nak gerak balik uncle tu bawak singgah temple kat atas bukit tu ada banyak burung merak…..

SONY DSC

~posing time at sunflower field, Lop Buri…

SONY DSC

~posing time at sunflower field, Lop Buri…

dah penat posing so back to railway station..uncle dropped us at halal muslim restaurant in front the railway station (also got mosque here)….kitorang makan chicken rice 40bahth/person

SONY DSC

~lunch chicken rice..

lepas tu kitorang just cross rel keretapi tu untuk gi ke stesen semula tunggu train ke bangkok dijadualkan jam 11.04….

SONY DSC

in front lop buri railway station

SONY DSC

~train schedule..

sampai kat Hua Lamphong kitorang terus naik MRT to Sukhumvit [28baht/person] for our dinner at Usman Thai Muslim Food Restaurant, Sukhumvit 22, Bangkok….lepas turun dari MRT tu sila la menapak kedalam sikit then kena perhati betul kedai tu ada kat lorong kecik sebelah kiri berdepan dengan hotel alamak dah lupa plak…huhu…refer the bussiness card for the map…

SONY DSC

~Usman Thai Muslim Food Restaurant, Sukhumvit, Bangkok..

SONY DSC

~Usman Thai Muslim Food Restaurant, Sukhumvit, Bangkok..

SONY DSC

~Usman Thai Muslim Food Restaurant, Sukhumvit, Bangkok..

total all about 855baht…..kenyang…nice food….ok untuk kitorang yg kelaparan ni…huhu…k sambung next…………………..

 

 

 

Advertisements