Tags

, , , , , , , ,

Day 2, early in the morning, we packed our breakfast from halal restaurant owned by Hjh Anisah No. 122 at D’Talipapa...then we went to Station 3 beach waiting for our boat..island hopping time….

img_20151105_075123

~view at Station 2 beach…(near our room)

jalan-jalan di pagi hari sepanjang pantai dari station 2 ke station 3, ada beberapa local people tengah mengolah creativity masing-masing dalam menghasilkan sand art macam dalam gambar tu…actually time malam lagi ramai budak-budak kecil yang buat sand art boracay ni siap letak lilin lagi….

edit

~sand art by local people at Boracay beach…

most of the water sport activities kat Station 3. so kitorang just enjoy morning view n posing sementara nak tunggu boat for island hopping…

img_20151105_080900

~view at station 3 beach, Boracay island..

img_20151105_081627

~posing with Boracay t-shirt rambu ramba..;P

img_20151105_081817

~luv the view

img_20151105_111024

~island hopping trip..

i’m so excited!!! look at the color of the water!!! but actually not suitable to go to boracay during november/rainy days….huhu…tapi time ni la yang selalunya we can get cheap return ticket…but we’re still lucky could see the beautiful sunset…later will share it..

edit2

~turqoise blue color water…so clear…

ok our 1st stop was at Crystal Cove Island…just in front of the crystal cove island, you can see the ariel’s point for people who love to jump then you can go there…

pemandangan kat crystal cove ni cantiknya color air laut dia….crystal turqoise….just jalan-jalan posing sana sini and turun kedalam gua tak berapa besar…just comel jer….

img_20151105_115644

~Crystal Cove Island, Boracay..

img_20151105_115717

~view at Crystal Cove Island, Boracay..

img_20151105_114233

~view at crystal cove, boracay..

img_20151105_114351

~going inside the cove..

img_20151105_114750

~stairs going down to the cove…

img_20151105_114839

~posing inside the cove…

12208057_998808006828691_418758440_n

~inside the cove…

img_1924

~shawl flying on…

img_20151105_115358

~inside the cove…

img_1931

~crystal cove island, boracay..

img_20151105_121927

~crystal cove island, boracay..

img_20151105_122514

~crystal cove island..

ok continue net…;)

Advertisements