nampaknya seharian menghabiskan masa di Putrajaya hari ni…ahakssss…teman member aku pastu jalan2 sekali…lagipun dah lama aku tak meround area putrajaya ni…..kebetulan petang tadi ada event kat tasik rekreasi air tu…syoknya layan angin petang kat sana….. 😉

….

..panorama hujg mggu di dataran putra..

..panorama hujg mggu di dataran putra..

…….

..senja di kaki langit..

..senja di kaki langit..

..

..tasik rekreasi air..

..tasik rekreasi air..

….

..masjid Putrajaya...

..masjid Putrajaya…

..ada pelangi cantik petang tu..

..ada pelangi cantik petang tu..

….

kalau ikut aku memang la banyak gambar yg aku amik..tapi almaklum la bukan camera hebat kan so dapat abadikan gambar2 yg tak la berapa cantik ni pun dah cukup baik….saje suka-suka……

…..

Advertisements